Jobb igen.

Börjar jobba om en halvtimme. Borde duscha innan dess, men jag orkar inte. Jag är trött. Så de så.
Skulle kunna skriva massvis nu. Men jag orkar inte. Känner mig omotiverad. Ska bli skönt att komma till jobbet iaf.
Jag gillar nattskift. Det är bra. :) Åh, jag hoppas, hoppas, hoppas att jag får vara kvar.


Gah! Mitt huvud sprängs!

Jag har sån sjuk jävla huvudvärk att jag inte ens lyckas somna, fastän jag inte orkar hålla ögonen öppna. Det är sjukt!
Jag fryser också. Och snorar. Jag är sjuk! Men nattskift som gäller. Och onsd-lörd mcdonalds OCKSÅ! Jag kommer ju dö.

Blä! Usch o tvi! Ge mig sömn, nu! GAAAH!

Forever young

Rastlöshet i själen, kanske man kan kalla det. För jävla irriterande känsla iaf. Måste göra något. Får se vad Cajsa säger, om hon orkar. Hon har varit på Tivoli hela dagen. Jag har legat hemma och sovit. Febern är borta, förkylningen är kvar. Men jag kommer inte kunna sova nu ändå, inte när jag är rastlös på detta sättet. Det går aldrig. Måste få komma ut lite då. Kanske smittar Cajsa, men det tror jag inte. Äh, vi får se. Hon lär vara trött.


Ååååh, jag blir knäpp.


hoppas verkligen att jag får jobb på Lindab. Tycker fan det ska bli kul att gå till jobbet imorrn ju. Sjukt! Eh, ja. Om jag nu inte helt plötsligt blir jättesjuk och får en massa feber. men det hoppas jag att jag ska slippa.


Hm, jag vet inte hur jag ska göra. Om jag nu får vidare anställning på Lindab, så ska jag ju spara pengar. Men frågan är om jag ska ut och resa innan jag skaffar lägenhet, eller om jag ska skaffa lägenhet och sen hyra ut den när jag reser. Smidigast egentligen att vänta med lägenhet, men samtidigt så längtar jag som fan efter något helt eget. Åh, jag vet inte. Och när ska jag plugga? Och kommer jag göra lumpen? Och vad fan kommer hända?

Störd kväll.

"Jag har lärt mig att längtan är bättre än att ha, för man saknar inte det som man har"

Uh, jag är trött som fan! Gick av skiftet 06.06, somnade inte förrän vid åtta. Upp igen elva. Börja jobba 12. Slutade för en timme sen. 3h sömn är lite för lite, till och med för mig. :P Fyfan, sista natten kvar nu. Börjar halv tolv ikväll. Innan dess ska jag SOOOOVA!

Fredag blir det filmkväll hos Marie i Helsingborg, får se hur det går att hitta dit. Jag är kass på sånt. :P Jenny ska med och det är ju skoj. :) Sen på lördag kanske jag och Cajsa ska umgås. Ska även jobba, 12.30 - 17.00. Söndag är det också jobb. 12.30-18 på mcdonalds, sen börjar jag 22.00 på Lindab. Kommer bli en tung natt. :P


Fan, jag kommer inte kunna sova. Farmor o farfar har gäster och sitter i uterummet, rakt ovanför min säng typ, och skrattar hela jävla tiden. Det är ju kul att dom har roligt, men vafan. Kunde ju suttit nån annanstans. :(

Min lust är fri, men min frihet är bakom galler.

Det har fan varit en bra natt på jobbet :D Nästan ingenting som krånglade, för det första. Och för det andra så sa både Berit och Peter att de vill ha mig kvar :D Hoppas, hoppas, hoppas!

Krogrunda med Cajsa på lördag kanske. Det var längesen vi var ute tillsammans! Och senast jag var ute var studenten. Så det är en månad sen typ. Det är, sorgligt nog, lång tid för att vara mig. Men men. Det är bara bra egentligen!

Nu ska jag lösa lite korsord och sen sova.


Den som inte njuter av ensamheten älskar inte friheten.

Så är det minsann. Jag har skrivit de första raderna på min bok. Det känns bra. Äntligen. Men jag har mycket jobb kvar. Det är mycket jobb att skriva en bok.

Jobbet på Lindab går bra. Jag är duktig :P Haha. Har jobbat två nätter bara och redan lärt mig en ny maskin typ. Den är dum och stannar hela tiden, men jag kan fixa den! Yay.


Grattis till lägenheten Cajsa! :D

RSS 2.0