Gomorrn!

Vaknade för tjugo minuter sen, efter att ha tvingat mig själv att sova sen klockan ett då jag vaknade första gången. Ska jobba hela natten och behöver den sömn jag kan få! 22.00 börjar slaveriet på Lindab. Ska ju bli skoj, eh. Intressant att se om jag minns hur man gör om inte annat. Var ändå ett år sen nu som jag jobbade där. Men det ska nog gå bra. Ska försöka lära mig lite nya grejer också så att folket där känner att de vill ha mig kvar efter sommaren också. Jag behöver jobb och pengar! Jävla samhälle som ska vara byggt på pengar, jag gillar det inte.

Nu är jag hungrig. Frukost kanske?

Uschja.

Nyss kommit hem från Carro. Vi sjöng en massa och spelade Med andra ord och Pratmakarna. Kollade lite på sex and the city också. Kagan blev full som ett as och däckade på soffan. Vi fick dock liv i honom så han följde med Marie som tvunget skulle gå hem. Hon var nästan lika full hon. Skoj. Jag är mest trött nu men ska hålla mig vaken. Siktar på att vara vaken till fyra. Imorrn börjar allvaret. 22.00 börjat jobbet. Usch. Jag vill vara ledig mer! Jag vill ha massvis med pengar, hyra en stuga nånstans och ta mig bort från allt här och bara skriva min jävla bok. Men det jag vill skriva om har inget slut ännu. Så jag måste vänta, och jag kan få vänta länge. Uschja, det blir nog bra med det..

Håll mig vaken!?

Midsommarhelg.

I fredags, midsommarafton, var det fest här. Hade riktigt trevligt får jag säga :D Och vi hade en jäkla tur med vädret, satt ute och käkade o sådär. Fast det blåste lite för mycket, men det funkade ändå. Det var uppskattat med våra uppgifter under tallrikarna. Min uppgift var att skratta åt allt min bordsgranne sa, vilket inte var ett dugg svårt. Behövde inte ens anstränga mig. Mina bordsherrar blev ju Kim och Chrille. Chrilles uppgift var att ragga på närmsta person av samma kön, typ. Det gjorde han bra :P Sen ägnade jag och de som var kvar lördagen åt att städa och sen käka pizza. Framåt kvällen placerade vi oss i uterummet där vi drack öl och sjöng en massa. Riktigt trevligt. Var vaken hela natten och när folk hade åkt hem eller somnat på sofforna där inne så städade jag det sista. Vid halv tio hade alla åkt hem och jag gick o la mig. Sov till och från hela söndagen och natten till idag. Vaknade väl för 40 minuter sen tror jag, med huvudvärk.

Har iaf haft en mycket trevlig helg och nu har jag semester denna veckan, sen är det dags för Lindab. Jag känner för att åka iväg nånstans. Eller bara gå o lägga mig igen. Jävla huvudvärk :(

Tisdag

Idag är jag trött och förkyld. Ska kränga vitlök, echinacea och c-vitamin och hoppas på det bästa. Snart midsommar ju!
Ska städa, rensa bort löv från trappan och baka en smarrig chokladtårta idag också. :) Imorgon ska jag och Cajsa köra och handla. På torsdag ska jag städa det sista och sen jobba. På fredag ska jag hämta Cajsa och vi ska köra och hämta potatis och jordgubbar, sen ska vi hit och fixa. Duka, laga mat, fixa lekar, koppla in singstar och en massa annat. :D Sandra kommer nog också. och om det är fint väder ska vi göra kransar också ;P

Nog om det, nu ska jag göra mig iordning så man kan visa sig på byn, och sen ska jag iväg och köpa 300g vit choklad! ;P

Semester.

För jag kan ju inte kalla det sommarlov. För det är ingen skola för mig till hösten. :P

Ledig tills på torsdag nu iaf. Och jag har inte ett piss att göra. Rastlös bara :P KUL!
Sov till elva eller nåt idag, och sen har jag kollat på film. Ungefär. Var iaf en skitbra film. :)

Humtidum. Nu ska jag nog planera lite mer inför midsommar. Skriva lista på vad som ska handlas och lite sådär. Sen blir det kanske en film till eller nåt. Jag vet inte. Underhåll mig?

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!

Det var en hård, men jävlar så underbar, dag igår! Efter att ha lyckats sova ungefär tre timmar så var det dags att kliva ur sängen och börja göra sig fin. Dusch, smink, hår, kläder. Halv fem ringde det andra alarmet. Jag hade tydligen sovit igenom det första :P Upp kom jag iaf, och klar blev jag. Farfar var snäll och körde mig till bussen. Jag var så trött!
Emma, Lollan och Gabbi hoppade på bussen i Grevie och sen blev det champagnefrukost i stadsparken i Ängelholm. Så mysigt. Vi dukade upp med frukost och jordgubbar, brieost och champagne. Smaskens! Blev fotograferade också av inhyrd fotograf som sprang omkring där :P Strax innan tio gick vi från parken för att samlas klassvis och få betyg och sådär. Jag blev nöjd! 15 VG, 9 MVG och 9 G. Jag är helt klart nöjd med det! Därefter blev det fotografering i parken med klassen. Och snälla som dem är så fick jag vara med! :D Sedan bar det iväg till kinarestaurangen i passagen där vi åt en jäkla massa. Fyfanken så mätt man blev! Under tiden som vi käkade så började det regna. Blev lite smått orolig för utsläppet och bilen.

Klockan 14.00 var det avslutning i aulan. Folk var på G och sjöng och dansade! Ingen ordning på nånting. Haha. Kul iaf. Klockan 15.00 befann vi oss i trapphuset i parkskolan. Och då var det dags! Vi skulle äntligen få springa ut. Herregud säger jag bara! Helt otroligt underbart. Vilken känsla! Sjukt! ;D Ut sprang vi och skrek, sjöng, blåste i våra jädrans visselpipor och var allmänt högljudda och glada! Fick min skylt och en massa blommor och grejer kring halsen. Tog ett varv genom stan sen räckte det för mig. Gick till bilen för att hitta allt folk som var där för att gratulera mig. Fick ännu mer blommor och kramar och det togs en jäkla massa foton. Jag, Jennie, Jenny och Kim tog plats i bilen och sen bar det av på några turer i stan. Helt jävla underbar bil, så jädrans snygg. Och roligt var det. Blåste i min visselpipa och sjöng och drack cider. Både mamma och pappa lyckades placera sig så att de kunde ta ännu mer kort!

Vid sex-tiden var jag hemma hos mamma i grevie för att gratuleras av släkt och vänner. Fick fina presenter, en massa blommor och pengar! :) Åt jättegod smörgåstårta som mamma själv hade gjort och pratade och skrattade. Till efterrätt blev det världens godast chokladkaka, på min beställning såklart. Vanlig kladdkaka ungefär underst och över det häller man grädde och smält vit choklad som man sen låter stelna. Som Marie uttryckte det: Sinnesorgasm!

Mina vänner och jag begav oss sen ner i byn till Louise och där plockade vi upp henne och Ebbe, för att sedan dra ner till Emma och förfesta innan vi tog bussen till stan. För min del blev det Saloon där jag blev bjuden på en shot av Nash, eller hur han nu stavar sitt namn. Jag tror det är han som äger hela stället. Trevlig påg iaf :) Vi sjöng och jag var glad! Mycket bra. När det stängde i källaren där så drog vi in på tres och drack lite till innan vi fortsatte till Noah på efterfest! Hade riktigt jävla roligt hela kvällen! :) Hos Noah märkte jag dock att jag hade tappat ett örhänge och jag råkade sätta eld på min studentmössa. Det viktigaste är kvar, alltså namnet och sådär och meddelanden som folk skrev i mössan. Finns bild på den på min bilddagbok, tillsammans med en jävla massa bilder till. barbieisdead.bilddagboken.se

Vid lunchtid idag kom pappa och hämtade mig i stan och körde mig till mamma där jag käkade smörgåstårta och chokladtårta igen. Mums! Sen packade jag ihop alla grejer och mamma körde mig hem. Väl hemma gick jag o la mig och sov till 18.00 när farmor kom ner och frågade om jag inte skulle kolla på fotbollen. Jävla skitmatch. Sverige är så jäkla dåliga! Nu är jag iaf sjukt trött och ska nog snart sova. Imorrn är det tillbaka till verkligheten och jobb. Blää!

Snart är det midsommar, mina vänner! :D

Student!

Jag minns när vi slutade sexan och skulle byta skola och splittras till nya klasser. Jag och Cajsa gick runt på skolan i grevie och pratade. Minns speciellt att vi sa "Vi kommer aldrig mer gå upp till biblioteket och läsa min häst-tidningar" Haha. Det känns lite så nu också. Jag kommer aldrig mer gå i gymnasiet. Aldrig mer. Det är sjukt! Vem vet vad som sker härnäst? Lumpen, Lindab, McDonalds, Skrivarlinjen, tågluffning, flytt? Liksom hallå. Så sjukt! :D

Nu ska ansiktsmasken sköljas av, sen ska naglarna målas. Sen ska jag fan sova. gonatt! ;P


Duktig Josefin!

Idag har jag minsann varit duktig! Städat både rummet, toaletten och lite i hallen. Handlat mat. Bytt lakan i sängen. Så nu är här fräscht igen :P haha. Snart ska jag iväg och ta en titt på bilen jag ska åka i på fredag :D När jag sen kommer hem ska jag nog sola en sväng, och sen blir det dusch, ansiktsmask, hårinpackning, noppa ögonbryn, raka benen, smörja in mig m.m. Måste ju vara ren och fin när man lägger sig i en nybäddad säng :D

Ååh, det blir så bra :D Wohoo!

Bara för att jag har tråkigt.

Jag är uttråkad. Funderar på att gå och lägga mig. Men iaf, Enjoy!

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÖDEN
[] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[] Jag har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[] Jag är väldigt kittlig.
[] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[] Jag är bra på att minnas namn.
[] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.
[] Jag har varit i mer än 10 länder

ERFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[] Jag tycker att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. (Har haft, och ska ha igen.)
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn
[] Jag har mer än ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. (från skolan)
[] Jag har fått sparken

Tisdag

Vaknade, kollade upp mot fönstret, såg att det var mulet, somnade om. Flera gånger. Sen ringde mamma och väckte mig. Förstår inte varför folk ringer och väcker mig. Det är jobbigt. Igår sov jag hela dagen nästan, och det ringde nog en 5 ggr under den tiden. Det var inte så roligt!

Idag ska jag gå och hämta bilen som står nere i byn, sen funderar jag på att köra till mamma och låna tvättmaskinen. Vi har kasst med vatten här. Egen brunn och torka går inte ihop. Igår snackade vi om att åka in till stan ikväll och kolla matchen, men jag är inte så sugen på det längre. Känner mig mest trött och seg idag. Ska iaf städa lite här. Ser för jävligt ut. Kläder överallt! :P

Mamma har beställt potatis och jordgubbar till mig. Så nu är det fixat till midsommar. Det kommer bli bra! Hoppas bara på fint väder så vi kan sitta på altanen. Perfekt! :) Och väldigt, väldigt snart är det dags för student! :D:D:D

För jag ska ta studenten, för jag ska ta studenten, för jag ska ta studenten, FY FAN VAD JAG ÄR BRA! ;D

Nattligt.

Har nyss kommit hem från fest med min "studentklass". Snälla ES3 som har adopterat mig :D Haha. Trevliga människor och bra stämning var det ikväll iaf. Mycket mysigt.

Imorgon ska vi dra in till stan och kolla matchen på nån krog. Heja Sverige! :P haha. Blir nock bra. Emma snodde min ansiktsfärg, snällt av henne. Jag fick inte tillbaka den när jag bad om den heller :( Imorrn ska jag ha tillbaka den om jag så måste sno tillbaka den. MIN!

Nu ska jag gå o lägga mig och skriva lite. Gonatt folket.

Yay!

Först och främst! Svar till Yngve. Självklart har jag inte skickat något till dig eftersom jag inte vet vem du är och ingen annan heller. Svårare är det inte.

Sen är det dags för hårdträning nu, jag har nämligen fått brev från Pliktverket. Jag ska få mönstra. :D
Och det funkar inte som situationen är nu :P haha. nu blir det allvar pojkar och flickor! :D

Igår var jag på Maries student. Hade väldigt skoj, trots att bussresan till helsingborg tog svinlång tid :P
Men jag överlevde. Har dock haft lite huvudvärk och varit allmänt seg idag. ^^ Var en sväng i danmark.
Alla studenter i ängelholm skulle festa där. Var lite folk och segt och bråk. Så ingen höjdare direkt. Trist.

Jobb, jobb, jobb.

Kul att jobba idag också. Massor med folk. Väldigt stressigt men trots det bara ett par som blev sura, och det förstår man. Tog 20 minuter för dem att få två små hamburgare och de skulle iväg. Jag fattar bara inte varför de inte tog DT:n istället. Går ju så mycket snabbare eftersom den prioriteras först. men men. Det var inte mitt fel att det tog tid iaf, vi hade bara en tös i köket som skulle fixa allt. Hon kan inte ha haft det lätt :P Men ja, jag fick stanna en halvtimme extra just för att det var så mycket folk och Mimoza, eller hur hennes namn nu stavas, hade migrän och gick hem tidigare på dagen. Jag var till största delen ensam i kassan. Frida hjälpte mig så fort hon hade tid, men jag klarade det bra trots att kön var låååång.

Imorrn är det Maries student. Ikväll ska jag göra allt det jag skulle gjort igår men som jag inte orkade :P Imorrn tar jag bussen härifrån 11.12 och sen kommer jag hem någon gång på fredagkväll :P Blir nock bra :D

3:e inlägget idag ^^

Det blev en dusch, så nu är jag fräsch. Blev även hårinpackning, lite lotion och lite stärkande lack på naglarna :P

har även lyssnat igenom skivorna jag brände. 1:an och 3:an blev bäst :P

Tralala :D

Det var nog allt jag hade att berätta för tillfället. Det blir bra, allt blir bra :D

Blir en bra start på sommaren :D

Först studenten, kan sommaren börja bättre? Svar NEJ! Trots att vissa människor lämnar mig för Hultsfred. Men det skiter jag faktiskt i nu. Ha så skoj, det ska jag ha!

Och nu har jag börjat förbereda för midsommar också. Folk är bjudna, plastglas och bestick är inhandlade, 3 skivor med somrig och glad musik är brända. Det blir nog bra detta :D

åh, jag är glad ikväll! :D

Nu ska jag duscha, för jag är ganska äcklig. Svett är äckligt. Och på jobbet svettas man som en gris. Det är inte mysigt.
Imorgon jobbar jag igen, 09.00-16.00 Vilket innebär att jag kommer käka på jobbet imorgon också, det är onyttigt. Inte bra. Men annars orkar man inte jobba. Skulle kunna ta en sallad, men nej. Det är inte så gott :P

Sommaren i city, 1990, kommer du ihåg den? Tralala. Lite regn hade ju förstås inte skadat nu. INNAN studenten! :P Nog för att jag gillar regn och sådär va, men inte på studenten. Då kommer man bli förstörd. För vare sig jag vill eller ej så förstörs både kläder, hår och smink av vatten. Dumheter :P

Nu blir det duschen!

Yay!

Vaknar med världens sämsta humör. Pms, trötthet och allt sånt trams. Känner bara för att gå och lägga mig igen och sova bort dagen. Är iaf duktig och kör till jobbet iaf. Min mage försöker döda mig och jag ser knappt nåt tack vare pollen. iaf, nu har jag precis kommit hem från jobbet. Och jag är på gott humör, fastän min mage fortfarande leker mördare. Då är man på rätt spår när det gäller jobb alltså :D Har varit riktigt kul att jobba idag. Gästerna har varit glada och skämtsamma och ja. Mycket bra dag :)  Ikväll ska jag duscha, göra hårinpackning, raka benen, göra ansiktsmask, fotbad, smörja in mig med lotion och lite annat sånt där. En "ta hand om sig själv"-kväll helt enkelt :D

Nu ska jag leta upp lite allergimedicin och en stark jävla värktablett så blir livet ännu bättre efter det :P

Trött!

Nyss kommit hem från jobbet. Idag var det mycket att göra, till och med arbetsledaren sa att det var mer än vanligt :P Fyfan vad trött jag är nu. Inte bara av jobbet utan även för lite sömn. Körde ju in till Dan en sväng efter jobbet igår, och det blev alldeles för sent. Tänkte vara snäll och skjutsa Daniel & Co hem. Jag var hemma efter fyra nångång, då var det ljust. Solen var på väg upp och jag var inte trött längre. Underbart. Jag somnade ändå, antagligen av utmattning ^^ Sov till halv tolv, sen begav jag mig till pappsen som bjöd på god middag! Kycklingfilé, potatissallad och rostat bröd. Mums! Sen körde vi motorcykel :D:D:D Gick bättre denna gången, men har fortfarande en bit kvar till körkortet. Jag är mest glad över att jag har balansen sen jag körde moped en gång i tiden, och att jag har blicken långt fram på vägen. Det gör mycket till körningen. Ska bara vänja mig av vid att köra som med moped, då ligger man ju så långt ut till kanten man kan för att inte vara ivägen för bilarna. Nu ska jag inte göra det helt plötsligt. Känns skitskumt att ligga mitt i körfältet :P Men jag får helt enkelt vänja mig, annars blir det farligt. Bilister har en förmåga att inbilla sig att allt på två hjul är mopeder!

Det var iaf trevligt hos Dan igår. Folk var fulla, jag var nykter. Omväxling förnöjer som det heter.

Nu är jag jättetrött, ska nog duscha och sen direkt i säng. Skola imorrn, och sen jobb igen tisdag och onsdag. Sen blir det Maries student på torsdag och till Danmark med 3:orna på fredag. Introduktion på Lindab på lördag och sen jobb igen på söndag. Fullspäckat schema denna veckan. Men imorrn har jag sista provet någonsin på gymnasiet och sen är det KLART! :D:D:D

RSS 2.0