Halvbra

Simningen gick väl sådär,. fortfarande trött och seg i kroppen pga träningsvärken. Men det var skönt att vara i vattnet. Simmade väl nästan hälften av vad jag hade tänkt och lekte mest med Sandra o Marie resten av tiden :P Men vi höll igång rätt bra då också så blev faktiskt rätt trött. Var längesen jag stod på händer, gjorde volter och dök från trampolin :P Känner sig som ett barn igen :D Jag älskar att bada, det borde vi göra oftare :D

Sen blev det matteprov, tror att jag får godkänd. Om jag har tur vill säga. Jävla skitmatte. :( Ehm,. ja. Sen blev det bakad potatis på graffiti. Mums. Var rejält hungrig då eftersom jag bara hade hunnit käka ett päron och ett äpple, och klockan var väl halv fyra nåt :S Marie, Sandra o Dan kom iaf dit,. men Sandra skulle iväg o träna så hon stannade bara en liten stund. Och ja, sen var jag dum och käkade världens godaste cheesecake på Espresso House och Dan bjöd på kaffe. Gott var det iaf, men det ska vara slut med sånt. Har inte pengar och kropp till det. Haha :P

Imorrn blir det skola, tråkigt. Men snart är det studenten :D Sjukt. Ehm,. ja, sen vet jag inte riktigt. Ska väl käka middag med farmor o farfar för sen åker dem på lördag. Är så avundsjuk, jag vill också till Sälen. Men får väl tänka positivt, har hela huset för mig själv istället för bara källaren :P haha. Eh, ja,. jag ska börja skriva på mitt tal också. Vet bara inte vad jag ska snacka om. Det ska vara argumenterande, någon som har förslag? Tråkig uppgift,., men ja, måste göras.

Nu ska jag läsa klart en bok och kanske sova sen. Eller nåt. Gonatt :P

Frukost.

Det är inte bra att jag alltid är så stressad och trött på morgonen. Hinner inte käka ordentlig frukost, idag blir det ett päron bara. Iof är jag inte ett dugg hungrig när jag vaknar heller, ska helst vara vaken minst en timme innan jag kan käka. :/ Ska snart bege mig, ska in till stan och simma med Marie. :) Ska bli skööönt. :D Kommer dock bara hinna simma en timme, men det är bättre än inget ju.

Och nu vill jag ha ett sommarjobb! Eller jobb överhuvudtaget. Det hade varit bra. För jag vill inte vara på Lindab. Absolut inte. :/

Onsdag.

Kunde inte sova igårkväll. Låg klarvaken och tänkte fram till klockan var strax över ett. Så jag bestämde mig för att inte alls vara nyttigt och ta bilen till bussen för att få sova tio minuter längre på morgonen. Varje minut räknas :P
Lyckades till slut somna och kom upp nästan i tid. Blev lite stressigt men lyckades få med mig vattenflaskan och två äpplen, varav ett fick bli min frukost :/ Hade religion, roligt ämne med en rolig lärare. Sen hämtade mormor mig på skolan och bjöd på middag. Lax, potatis, broccoli och turkisk yoghurt eller vad det heter. Gott iaf. Eftersom det regnade körde hon mig tillbaka till skolan också, för annars hade jag faktiskt gått men mina skor läcker :( Hade iaf filosofi, vilket kunde varit ett roligt ämne om inte läraren haft en galet sövande röst. Fick iaf tillbaks provet och fick nog Vg tror jag,. han hade skrivit konstigt. :P Sen tog jag mig hem, och det blev en promenad med Marie vid stranden. Helt underbart väder! Älskar storm och hav och luft. Det var iaf skönt, dock jäkligt jobbigt. Och roligt. Eh, ja. Vi gick iaf först uppe i skogen, sen på vägen tillbaka så gick vi nere vid stranden., men vattnet var så högt att vi fick klättra uppe i gräset istället. I motvind. Bra träning iaf, och kul hade vi :)

Imorrn ska vi simma. Tar bussen in vid elva. Sen har jag matteprov, vilket antagligen inte lär gå så bra. Matten funkar inte alls. Men vi får se. Bara att ge det ett försök,. :/ Fortfarande ingen som kan hjälpa mig med matte c ?

Galet mycket träningsvärk i ryggen och axlarna efter aeroboxen. Men kul var det, hoppas Madde kan nästa gång också :) Har även lite träningsvärk i benen och magen,. men inget i armarna,. känns bra att veta att någon muskel i kroppen är hyfsat tränade iaf :P

Eh, ja. Nu vet jag knappt vad jag skrivit eller inte skrivit. Men det blir nog bra såhär. :P

Tisdag.

Idag har jag inte varit så nyttig hittills. Käkade chips med Marie. Dumheter. Men ska iaf iväg och träna, dubbelt pass med Madde. Först aerobox, sen får jag se om jag kör lite i gymmet eller om jag tar afropowerdance med Madde. I vilket fall som helst så blir det två timmars träning.
Jag och Marie var iaf i Boarp och köpte massa frukt, så det känns väl bra. Köpte gurka också, det är gott :P
Imorrn ska nog jag o Marie ut o gå. Stranden kanske. Fast jag gillar inte att gå i sand, det är svinjobbigt och så har man flera kilo sand med sig hem i skorna. Men vi får se. Torsdag blir det simning med Marie iaf :) Kanske går en runda också, får se. :)

Nyttigheter

Idag har jag minsann varit duktig :) Och kommer vara ännu duktigare. :P
Började med att jag gick upp lite för sent :P Vid elva, men det var lugnt ändå. Fixade mig o körde in till Ängelholm. Skrev klart debattartikeln till svenskan och lämnade in den. Sen käkade jag lunch med Sandra på graffiti, hyfsat nyttigt, iaf bättre än pizza som det brukar bli annars. Det var vår avslutning på "käka ute". Ingen av oss har råd eller borde käka massa onyttig mat ute. Marie o Christoffer kom dit också och åkte med mig hem. Var hemma vid fyra nåt tror jag. Nu har jag precis kommit hem, igen. Har varit ute och gått en rätt lång runda. Tog lite mer än en timme, men då pausade jag och ringde Marie och övertalade henne att följa med på vattenjympa sen också :)
Promenade blev iaf denna rundan: Började hemifrån, gick rakt ner förbi Drivan till stranden, sen längs med stranden bort till hamnen,  upp till torget, förbi statoil och där, sen stora vägen, svängde vid farthindret och sen hem. Rejäl runda för att vara jag :D Nu ska jag nog snart käka middag, och sen blir det vattenjympa också :D

Detta känns fan skitbra, idag är jag glad :D

Onyttigheter

Har käkat kladdkaka idag,. Inte så jättebra om jag ska nå mitt mål kanske. Men hade iaf en nykter helg.
Och jag och farmor gick en lång runda med hunden innan. Ner till stranden, mysigt väder ute. Blåste och var mörkt på himlen., lite ovädersaktigt,. :P Mysigt iaf.

Ehm. Jag, Carro, Mattias, Marie o Christoffer fixade kladdkaka och grädde och körde till Cajsa för att fira henne lite idag också :) Hon blir ju 20, det är sjukt. :) Grattis Cajsa :D Vi sjöng för henne och sånt. Det var trevligt.
Sen tog jag o farmor promenaden. Och sen har vi käkat middag. Åt alldeles för mycket så nu är jag väldigt mätt. Lite jobbigt. Ska höra om inte Cajsa vill gå en runda med mig sen också :) Vi ska ha lite filmkväll.

Myssöndag helt enkelt. Men nu fryser jag, och det är lite jobbigt. :(

Blev bjuden på fest innan också. Hos Hinter :) Trevligt, har inte pratat med honom på länge. Jag och Marie bestämde att vi ska dit :) Så de så.

Lördag

Har fått fixat en del idag. Gick upp vid tio, körde till pappa. Fixade bilstereon. Så nu har jag en strömbrytare i bilen så att den inte ska dra ström från batteriet igen. Sen körde jag o hälsa på mamma o Jenny. Sen pantade jag lite burkar och körde hem. Tränade litegrann här hemma och sen sov jag en timme. Nu har jag duschat och precis nu kom Sandra :P

Om en timme ska vi till Cajsa och äta smörgåstårta och fira henne. Hon fyller 20 imorrn :)

Tralala.

Har tränat en kvart pilates. Får ju börja så smått :P Hade tänkt försöka få töserna att gå ut o gå en runda med mig sen ikväll också,. får se om dom vill eller inte. Annars får jag väl gå själv när jag kommer hem. Och har pratat med farmor nu också, hon vill komma i form till sommaren. Så vi ska käka bra mat,. massa grönt o sånt :P haha. Farfar kommer inte bli glad :)

Såhär ser veckan ut iaf.
Måndag: Åka in till skolan, skriva ut arbete och lite recept till farmor. Vattenjympa på kvällen.
Tisdag: Plugga lite matte och försöka komma på något att argumentera om på svenskan. Träning på kvällen, aerobox kanske?
Onsdag: Skola igen. Plugga lite formler till matteprovet. Träning på kvällen, gym, bodyjam eller bodytoning.
Torsdag: Simma? Matteprov. Skriva argumenterande tal. Promenad med farmor kanske?
Fredag: Skola. Skriva argumenterande tal.
Lördag: Till Marie som fyller 20. Gå en runda kanske.
Söndag: Skriva klart argumenterande tal, träning i gymmet.

Nu ska jag bara försöka hålla detta också. Jag har satt upp ett mål. 10kg ska jag gå ner till studenten. Det borde jag klara. Om jag skärper mig ordentligt. Självdisciplin, tack? :P

Slå mig om jag missköter mig! :)

Trötter.

Jag hade planer på att gå upp åtta och ta mig till gymmet. Gå på nåt step pass och core pass. Men det gick inte så jävla bra. Jag vaknade nyss och har antagligen stängt av alarmet i sömnen :P Så jag får träna här hemma idag. Hinner inte iväg nånstans. Har en massa matte att plugga också :( Någon som vill hjälpa mig med Matte C ?
Måste skriva två uppgifter i svenska också, och läsa igenom lite filosofi, samhällskunskap och religion. Kul :P

Ikväll blir det filmkväll eller nåt hos Carro tydligen. Jag, Cajsa o Marie ska dit. Kan nog bli trevligt. Jag är bara så trött alltid. Men ja. Det löser sig nog :P Sen imorrn blir det att fira Cajsa som fyller 20 på söndag. Vi ska vara hos henne klockan sex och käka smörgåstårta och dricka vin, vilket jag hoppar över eftersom jag ska köra. Får bli vatten för min del :) Kan nog bli en trevlig helg. Blir lite plugg på lördag och söndag också,. och på måndag måste jag, trots att det är studiedag, åka in till stan och skriva ut lite arbete och lämna in o så på skolan.

För din och för min, men inte för kärleks skull..

Winnerbäck är fantastisk dagar som denna :)

Nu blir det fan skärpning på mig. Imorgon har jag arbetsintervju på Campingen i Torekov.
Hoppas på att få sommarjobb där i receptionen. Då slipper jag Lindab och får en bättre erfarenhet inför framtiden.
Det negativa är dock att jag inte har möjlighet till fortsatt jobb där i höst eftersom dom stänger. Men då blir det bara att leta efter annat och det ska jag väl lyckas med om jag bestämmer mig för det :)
Träningen ska komma igång på allvar, som jag sagt innan också, efter lovet när Madde kommer hem.
Från och med NU slutar jag käka chips o godis o skit. Endast vid speciella tillfällen som typ filmkväll eller sånt och då helst popcorn. Och ja, Cajsa kommer hata mig för detta, men jag ska faktiskt sluta festa så mycket.
Jag är trött på det. Inget roligt längre. Jag vill vara som jag var när jag var 14, fast ändå veta allt det jag vet idag som jag inte visste då. Funkar det tro ? :P haha.

Nu ska jag skicka lite låtar till Marie och sen gå upp o se om farfar behöver nån hjälp i köket. Farmor går i pension idag så vi ska käka lite gott o så ikväll och överraska henne :)

Farväl Jupiter, adjö.

Alla hjärtans dag.

Har aldrig gillat denna dagen. Om jag inte minns fel så fick jag av Jocke, på den tiden det begav sig, en ros eller rosor och en ram med hjärtan. Allt som han hade skickat sin mamma att köpa. Det är ju trevligt liksom :P Men vafan, det är väl vida känt i mitt umgänge nu att han inte var riktigt som han skulle. Men ja, iaf. Det jag skulle komma fram till var att idag har varit den bästa alla hjärtans dag någonsin :) Tack vare Marie och Sandra. Först fika på Espresso House. Mysigt ställe. :) Sen bestämde vi oss för filmkväll så vi fixade filmer, chips o dipp. (Så nu måste jag fan se till att komma igång med träningen, om bara denna jävla hostan kunde släppa) Vi kollade två filmer. En med Johnny Depp, som jag sett innan, nämligen Sleepy Hollow. Alla samarbeten mellan Depp och Tim Burton anser jag vara bra. Marie o Sandra var väl lite skeptiska. Men det är bara för att de inte förstår skönhet :P
Den andra filmen var Flickan i Källaren. Sämre film har jag nog aldrig sett. Seg som fasen. Och fodralet och texten bakpå var heeelt missvisande. Vad ni än gör, KOLLA INTE PÅ DEN!

Jag lyckades plugga lite svenska också. Har prov imorrn i språkhistoria. Det ska nog inte vara några problem, har ju varit med på lektionerna och känner att jag faktiskt minns det mesta så. Borde pluggat lite matte tills imorrn också, men det kan jag göra i helgen. Det blir nog bra :)

Imorrn blir det bio med Cajsa. Sweeney Todd. Eller hur det nu stavas. Ska bli mysigt. Sen ska vi väl ut o ta nån öl. Jag borde ta det lugnt så att jag blir frisk nångång. Har ingenstans att sova heller... så får väl se hur det går. Löser sig nog. Lördag är det födelsedagsfest hos Caroline med middag och sånt mys tydligen :)

Det känns bra nu. Ikväll är jag glad :)
Messade syster yster innan idag också. Tror inte att nån av oss har så mycket till övers för alla hjärtans dag egentligen. Men man kan ju passa på ändå liksom :P


Allt är som vanligt.. nästan

Bilen går dåligt, idag gick den inte alls. Pappa fick komma så vi drog igång den med hans jeep. Jobbigt.
Jag hade lite bråttom hem för jag skulle hinna tvätta och gärna plugga lite till på provet imorrn. Judendomen.
Var iaf måttligt irriterad när jag väl kom hem så det slutade med att jag sprang omkring som en galning och städade undan allt skit jag hade lyckats asa fram :P

Cajsa vill bjuda mig på bio på fredag. Kan ju vara vårt sätt att fira alla hjärtans dag, fastän det är en dag för sent och vi inte direkt är kära :P men vafan, man kan väl fira med sin vän också ? :)

RSS 2.0