Jul, jul strålande jul

Jag har hamnat i världens bästa julstämning, 2 månader innan jul. Lyckat :P Det är mysigt iaf. Har lyssnat på julmusik och haft tända ljus. Har planerat julklappar och en liten inköpslista. Bland annat blir det lite ljusslingor, gardiner, sängkläder, en röd klänning och lite smått. Har även skrivit upp adresser så att det är klart när de är dags för julkort. :)
Lika bra att passa på nu när man är på rätt humör för sånt, sen blir det bara jobbigt och tråkigt.
Nästa lördag ska vi iväg och shoppa julklappar. Jag, Cajsa, Marie o Emma. Ska bli mysigt :)

Har lyckats få ordning på alla papper och andra maskinen kläder är igång. Jag är duktig :D



Torsdag

Snart helg igen! Ska bli så otroligt skönt. Imorgon ska jag inte göra nånting speciellt alls. Ska försöka städa lite kanske, och kanske umgås med Marie. Carro skulle kanske komma upp från Malmö en runda också. Ska bli kul att träffa henne isf, var längesen nu.
Kunde inte somna imorse, det kliade på hela kroppen. Höll på att bli knäpp. Kollade på klockan sista gången vid nio, sen kom farmor och Filip ner och väckte mig vid tre. Blev äppelkaka till frukost :P Nyttigt värre. Gott dock. Idag ska jag tvätta så jag har rena kläder till helgen, och sätta in viktiga papper i pärmen. Har ringt och beställt klipptid. 31:e kl 15.15 på Prana. Ska klippa lugg :)
På lördag är det som sagt dags för att fira Kim, men innan dess ska jag skruva isär min säng och dammsuga och sådär. För på söndag kommer mina nya sängar. Ska bli skönt. Söndag kommer dock vara jobbig, upp tidigt och iväg och fira mormor och Camilla, sen kommer sängarna och sen ska jag jobba hela natten. Kommer vara helt slut på måndag morgon när jag kommer hem.

Nu är det dags att vara duktig. Börjar med alla papper. Suck.

Nyvaken

Var skoj att jobba inatt :) Blir bättre och bättre. Och nu inatt så ska Per bjuda på tårta :) Sista natten sen helg. Blev en kortkort vecka för mig. Imorgon vet jag inte vad som händer, en film eller nåt kanske. På lördag snackade jag och Cajsa om att dra ut en sväng. Helgen därefter är det dags att fira Kim på lördagen och på söndagen är det mormor och Camilla som ska firas. Sen den 31:e ska jag ut med jobbet. Käka, bowla och sådär. Kan nog bli trevligt :)

Idag har jag planer. Lyckades gå upp tre för en gångs skull utan att snooza och sådär. Så nu ska jag käka, klä på mig och ta min morfinmedicin. ^^ Sen ska jag ta kameran och köra iväg för att leta efter fina höstfärger. Därefter blir det hem och städa klart. Ska sätta in viktiga papper, tvätta, lägga in rentvätt i garderoben, damma och dammsuga. Sen så. :)

Duktig tös

Yay, jag städar! Duktigt va? Här ser verkligen för jävligt ut, men idag ska det bli fint. Sen ska jag sova lite och sen jobb inatt. :) Men Marie ringde och avbröt mig, så jag tog en paus och käkade lunch istället. Två mackor med hallonmarmelad på. Inte nyttigt men så jäkla gott :) Och för första gången på typ ett år så känner jag för att måla, och jag vill skriva, skriva, skriva. Men det går inte. Jag är för glad :P Jag ska ut med kameran och fånga färger att måla. Sen så. Måste köpa nya färger och dukar och sånt. Kanske kan önska mig i julklapp :) Vill måla tre stora tavlor att ha på väggen när jag får lägenhet så småningom. Har redan börjat planera fastän det säkert dröjer ett år till! :P Haha.

Till helgen kommer nog Cajsa hit med sängarna. Ska bli skönt med en ordentlig säng. Sen ska vi nog ut eller nåt på lördag. Vet inte, Sandra var ledig iaf. Jag känner inte för det. Ängelholm är så tråkigt. Hade varit trevligare om vi lagade god mat tillsammans och drack lite vin och pratade. Inte skrika och sjunga och störa.

Och morfar ska firas på söndag, jag tror inte jag vill med. Aldrig något positivt från den människan. Han är otrevlig och sur. Nedvärderande. Men jag får se. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Sa till mamma att jag inte skulle med, men får se. Kan ju alltid ångra mig.

Nej, tillbaka till städningen!

Yeah!

Ikväll ska jag jobba :D Ringde precis och friskanmälde mig. Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet. Har faktiskt längtat efter att få jobba igen, hatar att bara gå hemma. :P Var hos läkaren nu på morgonen, han sa att det inte var något farligt. Skrev ut hostmedicin och sådär. Han sa att det antagligen skulle gå över på ett par dagar och att jag kunde jobba ändå så länge jag tog det lugnt och det inte gör för ont. Ont som fan gör det, men jag vill jobba ändå. :D Ska prata med Brittney så att jag inte blir utlånad. Antingen kvar på elvan eller till tian, det är vad jag klarar när jag har ont. Sen får vi väl se om det tagits några beslut vilka som ska över på två-skift. Hoppas jag slipper. Yeahyeah. Nu ska jag till apoteket och sen handla lite frukost.

Tralala

Ingen sömn inatt. Det är nog bra, så jag får in rätt dygnsrytm igen. Vill tillbaka till jobbet imorrn. Ska göra ett försök. Det onda blir inte bättre av vila så då kan jag lika bra jobba :) det går över till slut, det gör allt! Vet inte om jag skrivit det innan, men har fått tid hos hud den 28:e, sen blir det antagligen ljusbehandlingar mot psoriasis. Hoppas, hoppas, hoppas det hjälper. Jag har en känsla av att det kommer göra det. Känns bra. Rätt. Ska klippa mig så fort jag får lön. Lugg. Hellugg, fast lite sne ändå och flikig liksom. Inte flickig, flikig, jag har stavat rätt. Bara för att undvika eventuella missförstånd. Tror iaf det kan bli fint :) Och jag vill färga det igen, men måste vänta tills jag blivit av med psoriasisen i hårbotten. Kommer göra jävligt ont annars. Det är tråkigt. Men men. Jag ska komma igång med träning och nyttigheter så snart jag inte har ont längre. Känner motivationen komma tillbaka. Det är sommaren som förstör allt :P Ååh, det är höst! Så underbart! Löven och vinden och regnet och himlen och luften, den klara, friska luften! AH :D Och jag är jättesugen på att dansa! Wohoo!




Myspys danslåt :)

Såntja

Då vart det ingen mönstring för mig på fredag. Ringde och frågade om psoriasis och sådär. Så det blir inget.
Och jag har fortfarande svinont. Jävla mög. Blir nog så att jag ringer läkaren imorrn. Och så fort jag har mindre ont blir det träning och sånt igen. Sen om jag fortfarande har jobb så ska jag nog börja rida igen nästa termin, och kanske börja dansa salsa med Lollan :D Blir nock bra :) Om jag bara kunde slippa ha ont nu...

Normal dygnsrytm?

Har varit hemma från jobbet inatt. Har så satans ont i mina revben på vänster sida. Någonting har gått sönder när jag hostat. Trevligt. Har ändå jobbat hela veckan men så blev jag utlånad till en annan linje och var tvungen att göra en massa tunga lyft o sånt skit. Så inatt har jag inte kunnat jobba. Kul. Igårkväll somnade jag klockan åtta, Marie skulle egentligen kommit hit och kollat på film, men det blev inte så. Istället vaknade jag vid fem imorse och har inte kunnat sova sen dess. Underbar jävla dygnsrytm. Blää. Men för att få bort smärtan så ska denna helgen ägnas åt filmtittande :)
Synd bara att det inte är en människa som är vaken vid den här tiden, och jag borde duscha. Men det är lite för tidigt på morgonen för det. Usch. Hostattack. Gomorgon!

RSS 2.0