Min arm!

Idag har jag varit på ungdomsmottagningen och plockat ut min p-stav. Så jäkla obehagligt. Usch o tvi. Det gör jag inte om. Elak tant var det också. Jag ville ha Cajsa med mig som stöd för att jag var så jäkla nervös. Hennes kommentar blev något i stil med: Tänk på det här tjejer, killar gör aldrig såhär. De klarar sig själva och drar inte med nån kompis in. Men ni kallar dem omogna och barnsliga. Hur är det egentligen. Det är oftast så att den som är med har det värre än den som ska göra det. Och jag har inte tid att ta hand om dig (vänder sig till Cajsa). Men då blev jag sur så jag sa bara att då kommer jag inte göra det, så då får den sitta där den sitter. Så hon ångrade sig och Cajsa fick följa med och jag hade det värre än Cajsa så tanten hade fel. Hah!

Sen tog vi en fika på espresso house och sen hem o sova. Tror Cajsa väckte mig när hon gick till jobbet. Men jag stannade och sov nån timme till. Kom hem för en halvtimme sen typ. Fy fanken vad trött jag är!

Tralala.

Nu har jag varit duktig och gått en runda. iof bara en liten sväng, tog väl en halvtimme eller så. Men det är mycket bättre än ingenting! :D När jag får nästa lön ska jag se till att skaffa kort på friskis också så jag kan komma igång med vattengympan igen också :) Och om nu fler folk får för sig att vilja träna, som t.ex. Louise, Hellan.. :P Så blir det mer träning på friskis. har inte råd att köra själv så det hänger på er töser ;P

På lördag är det inflyttningsfest hos Jenny o Kari. Ska bli trevligt. :D
Men nu är det dags för en dusch och sen jobb :)

Yeah, yeah.

Nu är min cykel snart duglig till att färdas på. Ska bara fixa ljuset nu, sen så. Fan, det var riktigt längesen jag cyklade. Haha. Kommer dö. På schemat idag finns även städning, vattning av blommor och en dusch. jag borde tvätta också, men det får bli imorrn. Kan ju inte göra allt på en gång.

Blev ingen promenad imorse, var hur trött som helst. Jag har däremot varit duktig och gått ner med cykeln till Svens Cykelaffär, och sen handlade jag och gick hem. Hade jag hunnit hade jag gått ner och hämtat den också, men jag blev lite sen så fick ta bilen. Än så länge har jag gått 5066 steg idag. Man ska gå runt 10 000 steg varje dag. Jag kommer nog upp i mer än det, tror jag.

Men nu ska jag fixa klart min lilla cykel! :P

Oh, shit!

Nu är det allvar. 17:e oktober åker jag iväg på mönstring. Shit! Vet ni vad detta innebär? HÅRDTRÄNING!
Planen ser ut som så; en timmes promenad varje morgon efter jobbet, styrketräning mage, armar, rygg, ben. Vattenjympa på måndagar, cykla istället för att köra till affären och sådär, pilates 3-4ggr i veckan. Till att börja med blir det såhär, men sen ökar jag efterhand. Har ca 6 veckor på mig att förbättra styrka och kondition, speciellt konditionen. :P
Nu är det fan allvar, töser och pågar!

RSS 2.0